Resûlullah efendimiz
![]() ![]() ![]() ![]() Peygamber efendimiz ![]() ![]() ![]() Mübârek ellerini göğüs hizâsında kaldırarak ![]() ![]() "Allahü teâlâdan başka ilâh yoktur. O birdir. Eşi ortağı yoktur. Mülk ![]() ![]() Ey Allahım! Kabir azâbından ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey Allahım! Kalbe vesvese veren şeytandan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey Allahım ![]() ![]() Ey Allahım! Beni hidâyetine ulaştır. Geçmişimi ![]() ![]() Ey Allahım! Sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkuyorum. Kusurlarımı îtirâf ediyorum. Bir çâresiz ![]() ![]() ![]() ![]() Yüce huzûrunda boynunu bükmüş ![]() ![]() ![]() ![]() Ey Rabbim! Duâmı kabûl buyurmaktan beni mahrûm eyleme. Bana Raûf ve Rahîm ol! Ey istenilenlerin en hayırlısı ve verenlerin en keremlisi!.. Ben ![]() ![]() ![]() ![]() Ey duâcıların duâlarını kabûl eden! Ey ümit bağlananların en üstünü! İslâmiyet ve Muhammed (aleyhisselâm) üzerindeki himâyen hürmetine sana yöneliyorum. Benim bütün suçlarımı bağışla! Beni şu durduğum yerden bütün hâcetlerimi yerine getirmiş ![]() ![]() Bizler ![]() ![]() Resûlullah efendimiz ![]() "Bugün ![]() Böylece ![]() ![]() ![]() Gönül bahçesi |
|
Sosyal Bağlantılar