Balti - Ya Lili feat. Hamouda - Çocuk Şarkısı - Dinle En Güzel Türkçe Çocuk Şarkıları ![]()
Balti - Ya Lili feat. Hamouda - Çocuk Şarkı Sözleri Ah benim gecem واش باش نشكيلك يمّا Anneme şikayet etmek istiyorum وقالولي لا لا Hayır hayır dediler صغير و في قلبي غمّة Sen hala bir çocuksun ve kalbin ağır kaldırmaz نحب نطير ونطير الفوق Uçmak istiyorum ![]() يحبّو يقصولي جناحي Ama kanatlarımı kesmek istiyorlar وليدك راني مخنوق Ben senin oğlunum ![]() ومنك طالب سماحي Ve özür dilerim الحومة كلها موحلة، دوق دوق دوق Komşular sıkışmış ![]() كلها تشوف الدنيا كحلة Hepsi hayatın karanlık tarafını görüyorlar صحرا قاحلة (صحراء قاحلة)، دوق دوق دوق Kuru çöl ![]() باش تشوف الدنيا أحلى Hayat gömleğini görmek içim والحومة مفحلة (والحومة مفحلة)، دوق دوق دوق.. Ve komşu hepimizi bekliyorum ![]() تستنّى في عسل النحلة Arıların balını beklemek صبورة كحلة (صبورة كحلة) Koyu kart ![]() هزنا الطّيار ورمانا في عقاب الرحلة Hayat akışı bizi yolun dışına itiyor ياه ضايع بين لحيوط وما لقيتش بلاصة Evet duvarlarda kayboldu ve bir yer bulamıyor حومة بين بلاد الرهوت Hırsızlar ülkesinde يمّا خلّوني بالشيخة مسموت Annem susturmaya zorladı و حوكمنا سرّاقة والكراسي بالهبوت Hırsızlara sandalyelere basıp eğilin ![]() ياه نحب نشد الروت ونقلب المناظر Evet yola çıkıp bu manzaraları geride bırakmak istiyorum نقلب وجهي من هنا يا مّا Buradan uzaklaşmak istiyorum annem ما نحب نعيش الحياة بالموت Bu hayatı ölümle yaşamak istemiyorum نوفى كيما ولد الجارة بالشيخة تبلى Komşumun oğlu gibi uyuşturucu bagımlısı olmak istemiyorum Balti - Ya Lili feat. Hamouda - Çocuk Şarkısı |
|
Sosyal Bağlantılar