Önce Uğur Mumcu öldürüldü
Uğur Mumcu;da GİZLİ; bir dosya vardı ve bu dosya onun sonunu getirmişti. O dönemde Jandarma Genel Komutanı olan Eşref Bitlis;e konuyla ilgili düşünceleri sorulması üzerine Eşref Paşa ![]() ![]() Hiçbir cinayet sonsuza kadar saklanamaz! Şehit olan subaylarımızın ölümlerinde bir çok soru işareti bulunmaktadır. Şimdi ![]() ![]() Önce Uğur Mumcu öldürüldü Uğur Mumcu;da ;GİZLİ; bir dosya vardı ve bu dosya onun sonunu getirmişti. Mumcu'nun öldürülmesi Kürt dosyası;na bağlandı. Çetin Yetkin ![]() Mumcu suikastının ardından basında çıkan haberlerin tek odak noktası da bu Kürt Dosyası oldu. Mumcu suikastından bir süre sonrada ![]() ![]() ![]() Orgeneral Eşref Bitlis ![]() Bu gün; Talabani - Barzani- PKK üçlüsünün ABDnin Türkiyeyi parçalama (Federasyona dönüştürme) planındaki rollerini görünce ![]() Tabii o günlerde ![]() PKK terörünü bitirmek ![]() Bahtiyar Aydın Paşa kafasından vurularak şehit edildi. Ertesi gün gazetelere yansıyan haberlere göre ![]() ![]() ![]() Silahlı Kuvvetler Gününe 15 gün kala ![]() Şehit Albay Rıdavan Özdenin ölüm tutanağında: Baş bölgesinin yapılan muayenesinde ![]() ![]() ![]() Oysa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şehit Albay Rıdvan Özdenin beyin cerrahı olan bir akrabasının söyledikleri ise yaşananları daha bir vahim boyutuyla gözler önüne seriyordu; Bir hekim olarak nasıl öldüğünü merak ettim ve yara yerini araştırdım. Mermi giriş deliği göremedim. 3-4 dakika baktım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu olay böylece kapandı.. Fakat hiç kapanmayan bir hesaplaşma var ve bitecek gibide görünmüyor. Bu hesaplaşmanın taraflarından biri ordumuzun seçkin subaylarıdır. Diğer tarafın kim ya da kimler olduğu da artık netleşmeye başladı. Kim mi? Kim olacak ![]() ![]() İşte onlar bu gün fütursuzca ortaya çıktılar artık. Önce Türk olduklarını reddedip Türkiyeli olduklarını söylediler sonra da Kürt sorunu var dediler. Ne güzel değil mi? Gözümüzün içine baka baka Sessiz devrim yaptık diyorlar. Bazı muhteremlerde bunları sadece seyrediyor.. Yazıklar olsun hepinize!!! Adamlar ![]() İleri.. Biraz daha ileri.. demeleri bundan! İleri.. Biraz daha ileri gidin de sizi ne sürprizler bekliyor görün bakalım Kürt sorunu var diyenlerin peşine takılanlar terörist leşlerini devletin araçlarıyla taşıyorlar ve o leşe bizim şehidimiz& diyorlar. İtten şehit olsaydı Kıtmirin türbesi olurdu. PKK paçavralarını sallayanlara ![]() ![]() Jandarma Genel komutanlığı Kurmay Başkanlığından emekli olan Korgeneral İsmail Selen Paşada emekli olmasının ardından kısa bir süre sonra öldürüldü Ülkesinin çıkarlarını her şeyden üstün gören ve Mustafa Kemal Atatürkün ilkelerinden asla taviz vermeyen subaylarımız bir bir katledildi. Şehit edilen komutanlarımızın ardından bir yığın şaibeli dedikodular çıkartan fesat yuvalarının veledi zinaları ![]() Her ne denirse densin ![]() ![]() ![]() Şubat 1993 yılında Eşref Bitlis uçak kazasında(?) şehit oldu. Jandarma Genel komutanı Orgeneral Eşref Bitlisin uçağının Ankara Yenimahalle PTT İşletme Müdürlüğünün bahçesine düşmesinin ardından ilk açıklama o dönem Genelkurmay Başkanı olan Doğan Güreşten geldi. Ortada hiçbir bilimsel ve teknik araştırma yokken uçağın düşmesini ![]() Daha sonra yapılan araştırma ve incelemelerde uçağın düşme nedeninin ani buzlanma olmadığı ortaya çıktı. İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesinin Öğretim üyeleri Prof.Oğuz Borat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İddianın sahipleri sıradan insanlar değil. Her biri konusunda uzman ve bu kazayı bilirkişi olarak araştıran Profesörler. Hiçbir cinayet sonsuza kadar saklanamaz! Şehit olan subaylarımızın ölümlerinde bir çok soru işareti bulunmaktadır. Şimdi ![]() ![]() Tuğgeneral Zeki Durlanık.. Görevi : Askeri Ateşe ve Koordinasyon Kurulu Başkanı.. Şehit olduğunda görev yaptığı yer : Salyanski Kışlası Bakü -Azerbaycan.. Tuğgeneral Zeki Durlanık ![]() ![]() ![]() 1998 yılında Tuğgeneralliğe terfi etti ve Azerbaycana gitti. Yeni görev yeri ![]() Petrol savaşlarının ve uluslararası güç gösterisinin odak noktası olan Azerbaycanda görev yapmak ![]() ![]() Zeki Durlanık Paşa Azerbaycanda askeri konularda verdiği çabalar diğer ülkelerin açık ve gizli görevlilerini telaşlandırmaya yetmişti. Çünkü ![]() ![]() Durlanık Paşa ![]() Azerbaycan ve Türkiyeyi bütünleştirerek Avrasyada büyük bir güç oluşmasını sağlayacak bu karar hayata geçirildiği anda gerek ABD ve gerekse Avrupa ülkelerinin o bölgede hiçbir hakimiyeti kalmayacaktı. Bütün bunların yanı sıra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tuğgeneral Zeki Durlanık bir sabah ansızın öldü! Doktorların ölüm raporlarında ![]() ![]() Tuğgeneral Zeki Durlanıka otopsi yapılmamıştı ama ![]() Azerbaycanda gerçekleştirilmesi planlanan ve şehit Tuğgeneral Zeki Durlanık tarafından geliştirilen Askeri Lise projesi ise uygulamaya konulmadı.. Adını andığımız tüm şehitlerimizin ölümündeki ortak nokta ![]() Bu suikastların hepsinin arasında inanılmaz benzerlikler bulunmakta ve çok güçlü bir bağ var ancak ben henüz bu bağı çözemedim!.. |
|
Sosyal Bağlantılar