Kayıyorum
![]() ![]() çıkmazdında.. Yerim burası değil biliyorum ![]() Yanıyorum Ey yerlerin ve göklerin ve ikisi arasındakilerin Rabbi ![]() ben'im Rabbim.. Ellerimi Senden başka uzatacak kimsem yok ![]() uzatsam açıkta kalıyor bir parçam ![]() kayboluyor. İki adım sonrası yar ![]() getirecek sokaklar çıkmaza dönüyor ben girince; ben girince Sen gidiyor musun? Rabbim ![]() gözyaşı dökmeyi isteyeli.. Olmuyor Allah'ım.. Bir şeyLer hep eksik kalıyor. Sana gelirken ![]() ![]() gelirken.. Bir şeyler eksik.. Güzergâhım engebeli.. Issız.. Düşsem tutan olmayacak.. Yorgun başımı dayasam bir dağa ![]() geçecek. Kimse görmeyecek beni Rabbim. Kimse kimsenin derdi değil ![]() benim Rabbim Sensin.. Atarsan beni tutacak yok ![]() "beni..." Ben.. Cümlelere küçük harfle başlayıp ![]() sanan zavallı.. Oysa nokta koymayı bile bilmiyorken... Ve sadece lüzumsuz ne varsa ![]() ![]() seçen.. Düşüp düşüp düşerken... Hep düşerken uslanmadan yine de düşmeyi tercih eden.. Uyanacak gibi olurken gafletten ![]() kapatan gözlerini.. Sızı duymaktan ve yanmaktan gayrı yaptığı bir şey olmayan.. Sen'i hep dar anlarında anan hodbin.. Nefisperest... Ben... Uyandır beni rehavetimden.. Günhkârım ![]() yanaklarım huzurunda.. Senden istemek ağır geliyor ![]() yok... Gidecek kimse yok ![]() "Allah'ım..." Yaratan ![]() ![]() Rabbim.. Düşe kalka kanamışken ![]() yetişiyor imdadıma: " Duanız olmazsa ne ehemmiyetiniz var" Ama öyle ağır ki omuzlarım ![]() semâya döndüremiyorum... Ellerim kızarıyor.. Kalbim kanıyor.. Aciz ![]() gafil ![]() çırpınırken sözlrim.. Yine Sen yetişiyorsun imdâdıma.. Kimim var ki zaten ![]() "Bana dua edin ![]() Sana ![]() ![]() "tut ki... Edemem Sensiz" yer Senin ![]() bildiklerim Senin.. Sen istemezsen kime giderim? Düşsem kim tutar elimden? Kim sarar yaralarımı? Rabbim gözyaşlarım kupkuru ![]() için utanıyorum ![]() güçsüz bedenim ![]() Alnımda gaflet çizgileri.. Yüzüme bakılası değil... Ama senden başka kimim var benim? Kime giderim?... "Tut beni Allah'ım ![]() ![]() |
|
Sosyal Bağlantılar