alemextra Admin AdminAyın En iyi Posteri Katılım 30 Ara 2023 Mesajlar 9,378 14 Şub 2024 + - Konu Yazar #1 Mini Mini Bir Kuş - Çocuk Şarkı Sözleri Mini mini bir kuş donmuştu. Pencereme konmuştu.-2 Aldım onu içeriye Cik cik cik cik ötsün diye. Pır pır ederken canlandı Ellerim bak boş kaldı.-2
Mini Mini Bir Kuş - Çocuk Şarkı Sözleri Mini mini bir kuş donmuştu. Pencereme konmuştu.-2 Aldım onu içeriye Cik cik cik cik ötsün diye. Pır pır ederken canlandı Ellerim bak boş kaldı.-2
alemextra Admin AdminAyın En iyi Posteri Katılım 30 Ara 2023 Mesajlar 9,378 14 Şub 2024 Konu Yazar #2 Minik Kuş - Çocuk Şarkı Sözleri Mini mini bir kuş donmuştu Pencereme konmuştu Aldım onu içeriye Cik cik cik cik ötsün diye Pır pır ederken canlandı Ellerim bom boş kaldı
Minik Kuş - Çocuk Şarkı Sözleri Mini mini bir kuş donmuştu Pencereme konmuştu Aldım onu içeriye Cik cik cik cik ötsün diye Pır pır ederken canlandı Ellerim bom boş kaldı
alemextra Admin AdminAyın En iyi Posteri Katılım 30 Ara 2023 Mesajlar 9,378 14 Şub 2024 Konu Yazar #3 Mini Mini Bir Kuş - Çocuk Şarkı Sözleri