PembeBere Çocuk Şarkıları

Hoş geldiniz!

Topluluğumuza Katılın..

Şimdi Kayıt Ol! Giriş yap

Hadis Hadis-i Şerifler

...-...

alemextra

Admin
Admin
Katılım
30 Ara 2023
Mesajlar
9,667



HADİS-İ ŞERİFLER

-Siz ne haldeyseniz.başınıza o halde insanlar getirilir.(Hadis-i Şerif)

-Kişi dostunun yolundadır.O halde sizden her biriniz dost edineceği kimseye iyi dikkat etsin.(Hadis-i Şerif)

-Beş günah vardır ki.keffâreti yoktur.Bunlar; Allâh'a şerik koşmak.bi-gayri hakkın adam öldürmak.mü2mine bühtan ve iftira etmek. muharebe günü kaçmak ve yalan yere yemin ile hakkı iptal etmek.(Hadis-i Şerif)

-Farz ibadetlerinden sonra Allâh yanında amellerin en sevgilisi (rızâsına muvâfık olanı) . müslümanın kalbine sevinç koymaktır.(Hadis-i Şerif)

-Mazlumun bedduâsından sakın.Çünkü.onun duâsıyla Allah arasında (kabûlünde mani) bir perde yoktur.(Hadis-i Şerif)

-Allah katında en sevgiliniz.ahlâkı güzel olan.halk ile geçinenler ve kendisiyle geçinilen.yumuşak huylu olanlardır.Ve Allâh yanında buğz . . edilenlerinizde. insanla arasında biribirine lâf ¤¤¤ürüp getirmekle uğraşan. onların kusurlarını ara¤¤¤¤¤ din kardeşlerinin aralarına tefrika sokanlardır.(Hadis-i Şerif)

- Meddâhların (dalkavukların) yüzlerine toprak saçınız.(Hadis-i Şerif
 

Konuyu görüntüleyenler

Etiketler Etiketler
aile hayatı hadis-i şerifler çocuk eğitimi hadis-i şerifler doğruluk ve güven hadis-i şerifler en güzel hadis-i şerifler günlük hayat için hadis-i şerifler güzel ahlak hadis-i şerifleri hadis-i şerifler ile öğütler hadis-i şerifler ve açıklamaları hadis-i şerifler ve anlamları hadis-i şeriflerin önemi hoşgörü hakkında hadis-i şerifler i̇slam’da sevgi hadis-i şerifler i̇yi insan olmak hadis-i şerifler i̇yilik ve sadaka hadis-i şerifler kısa hadis-i şerifler peygamberimizin hadis-i şerifleri sabır hakkında hadis-i şerifler sağlık ve şifa hadis-i şerifler temizlik hadis-i şerifler yardımlaşma ile ilgili hadis-i şerifler
Geri
Üst
Yasal Uyarı Görmek İçin Tıkla