PembeBere Çocuk Şarkıları

Hoş geldiniz!

Topluluğumuza Katılın..

Şimdi Kayıt Ol! Giriş yap

Dua Allah'ım! Sana hamdeder peygamberimizin yüceliğini artirmani dilerim

alemextra

Admin
Admin
Ayın En iyi Posteri

Allah'ım! Sana imanımı pekiştirecek ve elçin Hz. Muhammed'in getirip tebliğ buyurduklarını doğrulayarak başlıyorum.

Allah'ım! Sana hamdeder. peygamberimizin yüceliğini artirmani dilerim Ey kalbleri dilediği yöne çeviren Allah'ım! Kalbimi dinin üzerine çevir.

Allah'ım! İnancımda şüpheye düşmekten. insanları. kurumları ve beşeri ilişkileri sana ortak kosmaktan. iç kâfir dışı müslüman olmaktan ve ahlakın kötüsünden sana sığınırim.

Allah'ım! Beni bağışla. bana acı. bana sıat ver. beni{helalden}rızıklandir.

Allah'ım! Rabbim sensin. Senden başka ibadet olunacak hiçbir ilahyoktur. Beni sen yarattın. ben senin kulunum. Gücüm ölçüsünde sana iman ve ibadet üzerindeyim

Allah'ım! Dünya hayatının sıkıntılarindan ahiret günün bulanımlarindan sana sığınırım. Ya Rab! Bize katindan bir rahmet ver. İşlerimizde doğruya erdir; başasri ihsan et.

Allah'ım! Sözlerim. davranışlarım ve işlerimden doğacak şerlerden sana sana sığınırım Bana verdiğin nimetleri durmaz söyler. günahlarimı da itiraf ederim. Beni bağışla. Günahları bağışlayacak ancak sensin.

Allah'ım! Senden sevgini. Seni sevenlerin sevgisini ve sevgisine ulaştıracak amelleri isterim.

Allah'ım! Seni canımdan. ailemden{malımdan} ve kana kana içilcek sudan daha çok sevebileceğim bir şekilde beni sevginle sevdalandir.

Allah'ım! Beni sevginle ve sevilmeleri katinda yarar sağlayacak kişilerin sevgisiyle rızıklandir.

Allah'ım! Beni ahlakın en güzellerine erdir. Ahlakın en güzeline erdirecek ancak sensin. Ahlakın kötüsünden uzaklaştır. Ahlakın kötüsünden uzaklaştıracak ancak sensin

Allah'ım! Kâfirlikten ve fakirlikten keremli zatina ve yüce ismine sığınırım.

Allah'ım! Sana itaat ederken canımı al. Amellerimin en hayırlısı ile hayatımı sonlandır. Armağanımı cennet eyle Ey Rabbimiz! Bize dünyada güzellik ver. Ahret'te de güzellik ver. Bizi Cehennem azabından koru Ya Rabbim.

AMİN..

Konuyu görüntüleyenler

Geri
Yasal Uyarı Görmek İçin Tıkla