-
-
- Konu Yazar
Raklam Vermek İçin Tıkla
Allah ( C.C)'ım Bana bir insanın elinden tutmadan önce. kalbinden tutmanın sırlarını öğret. Ya Rabbi!
Allah ( C.C)’ım! Bizleri dünlerde kaybolmaktan muhafaza eyle. yarına kalabilenlerden eyle. Ya Rabbi!
Allah ( C.C)’ım! Dinimizi dünyanın mehri yapmaktan. acıkınca da inançlarımızı yemekten cümlemizi muhafaza eyle. Ya Rabbi!
Allah ( C.C)’ım! Beni. beni benim önüme engel olmaktan. Beni. benim hayatımın kemirgeni olmaktan. Beni. bana yalan söylemekten muhafaza eyle. Ya Rabbi!
Allah ( C.C)’ım! Zenginlerimizi hamiyetsiz. Fakirlerimizi gayretsiz. Alimlerimizi amelsiz. İdarecilerimizi adaletsiz bırakma. Ya Rabbi!
Allah ( C.C)’ım! Kandillerimizi hakiki kandil. Düğünlerimizi hakiki düğün. Bayramlarımızı hakiki bayram eyle Ya rabbi!
Allah ( C.C)’ım! Cehalet. zaruret ve ihtilafa karşı açmış olduğumuz ikinci kurtuluş savaşımızda bizleri mansur ve muzaffer eyle. Ya Rabbi!
Allah ( C.C)’ım! Milletimizi.idarecilerimizin önüne engel olmaktan. İdarecilerimizi de milletimizin önüne engel olmaktan muhafaza eyle ya Rabbi! Bizlere devlet-millet bütünlüğüne ulaşmamızı nasip eyle. Ya Rabbi!
Allah ( C.C)’ım! İdarecilerimizin. feraset. merhamet ve basiretini. Halkımızın da hürmet. hizmet ve hamiyetini artır ya Rabbi!
Allah ( C.C)’ım! Her sabah. güneşi üzerimize yeniden ışıklandırıp günümüzü pırıl pırıl aydınlattığın gibi. Her sabah. içimizdeki güneşi de. yeni ümitler. yeni hedefler ve yeni heyecanlarla üzerimize ışıklandır.Ya Rabbi!
AMİN