PembeBere Çocuk Şarkıları

Hoş geldiniz!

Topluluğumuza Katılın..

Şimdi Kayıt Ol! Giriş yap

Dua Abdest Duaları

...-...

alemextra

Admin
Admin
ABDEST DUALARI

ABDESTE BAŞLARKEN;

Allah'ın (cc) ismini zikrederek başlarım. İslam dini üzere kıldığı için; hamd Allah'a (cc) mahsustur. O'na hamdederim.

AĞIZA SU VERİRKEN;

Allah'ım Kur'an-ı Kerim'i okumada seni zikretme sana şükretme ve sana en güzel şekilde kulluk etmede inayetini istirham ederim.

BURUNA SU VERİRKEN;

Allah'ım Beni cennetin rahiyası ile rahiyalandır ve cennet nimetlerinden beni rızıklandır.

YÜZÜ YIKARKEN;

Allah'ım. Bir kısım yüzlerin ağarıp nurlandığı bir kısım yüzlerin ise karardığı gün; benim yüzümü nurlandır. ağart.

SAĞ ELİ YIKARKEN;

Allah'ım. Kitabımı (amel defterimi) sağ elime ver ve benim hesabımı kolaylaştır.

SOL ELİ YIKARKEN;

Allah'ım. Kitabımı (amel defterimi) sol elime verme. Ve arkamdan da verme.

BAŞI MESHEDERKEN;

Allah'ım. Beni hak sözü dinleyenlerden ve onun en güzeline tabi olanlardan eyle.

BOYUN MESHEDİLİRKEN;

Allah'ım. Boynumu cehennem ateşinden azad buyur.

AYAKLARI YIKARKEN;

Allah'ım. Sırat Köprüsü'nden ayakların kaydığı günde benim ayaklarımı kaydırma; sabit eyle.

ABDESTTEN SONRA;

Allah'ım beni tevbe eden ve günahlardan temizlenen kullarından eyle

ALINTIDIR...

Konuyu görüntüleyenler

Etiketler Etiketler
abdest alırken okunacak dua abdest alırken okunması gereken dua abdest alırken yapılan dua ve zikr abdest almak için dua abdest almak için okunacak dua ve zikr abdest almanın fazileti ve dualar abdest dua ile birlikte kabul olur abdest duaları i̇slam’da abdest duaları ve anlam açıklamaları abdest duaları ve anlamları abdest duaları ve i̇slam’da yeri abdest dualarını öğrenmek abdest dualarının fazileti abdest dualarının kabulü abdest duası nasıl okunur abdest için en etkili dua abdest sonrası dua abdest sonrası okunacak dualar abdestin önemi ve duaları abdestin ruhsal faydaları ve duaları
Geri
Yasal Uyarı Görmek İçin Tıkla